Over Vagiwell

Vagiwell is een set van siliconen pelottes. Een Vagiwell pelotte is een gladde taps toelopende staaf met elk hun eigen kleur. De pelottes zijn gemaakt van 100% medische siliconen, een zeer zacht en buigzaam materiaal.

Doormiddel van oefeningen met de pelotte wordt de behandeling van pijn bij het vrijen, vaginisme, herstel na operaties of radiotherapie, ondersteund. Vagiwell pelottes hebben de juiste balans tussen flexibiliteit en stevigheid. Dit  maakt Vagiwell zeer gebruiksvriendelijk en prettig in het gebruik.

Vagiwell pelottes zijn speciaal door gynaecologen ontworpen voor het vrouwelijke lichaam.

Doorgaans wordt gestart met de oefeningen op aanraden van uw arts of seksuloog. Volg de aanwijzingen van uw behandelaar op. De pelottes worden altijd gebruikt in combinatie met een glijmiddel.

Download de gebruiksaanwijzing

Samenstelling Vagiwell pelotte set

  • 5 staven (pelottes) van siliconenrubber
  • 1 flacon SYLK glijmiddel 50 ml
  • handleiding in het Nederlands
  • opbergtas

Pelotte1

Pelotte2

Extra maten

Wanneer er behoefte is aan grotere maten die niet worden geleverd in de standaard sets of als indien uitbreiding van de set is gewenst met grotere maten dan is dit mogelijk. Vagiwell sets zijn uit te breiden met 2 extra maten: Vagiwell LS & Vagiwell 6.

Vagiwell LS

Deze pelotte is speciaal ontwikkeld als vervolg stap op Vagiwell 5 en is onder andere geschikt voor vrouwen met Lichen Sclerosus.
Deze pelotte heeft net als de andere Vagiwell pelottes taps toelopend en heeft een doorsnede van 33mm – 36mm en een lengte van 181mm.

LS Bestellen

Vagiwell 6

Deze pelotte is speciaal ontwikkeld als vervolg stap op Vagiwell LS.
Deze pelotte heeft net als de andere Vagiwell pelottes taps toelopend en heeft een doorsnede van 36.5mm – 40mm en een lengte van 150mm.

6 Bestellen